1250

Te koop Eela SRM-70

Professionele Eela radio mengtafel die volledig opgeknapt (ruim 20 uur werk) en klaar om bij jou aan het werk te gaan. Dankzij de zijkanten kan hij worden ingebouwd.
Nieuwprijs zoals hij hier staat ± € 6000,-.

Configuratie

(eventueel aan te passen)

2* S71 : Microfoon ingang met Equalizer
4* S72 : Stereo line ingang
1* S73 : telefoonvork aangepast voor een line-in en line-uitgang (voor € 69 extra aansluitbaar op een smartphone)
1* mastermodule
1* losse 19 inch voeding

Deze tafel is compleet gereviseerd:

  • Alle condensatoren zijn vervangen, als dit niet gebeurd is zal de tafel storen (onherstelbaar beschadigd raken) en een veel mindere geluids-kwaliteit hebben. En waar nodig afgeregeld.
  • De voeding is gereviseerd en is lekker stabiel en bromvrij. Alle connectoren zitten netjes aan de achterkant weggewerkt. De uitgang is trafo gebalanceerd, alle ingangen zijn symmetrisch.

Kenners weten dat Eela super kwaliteit is met een top geluid. Het geluid wordt geregeld via een VCA, dus de faders kunnen nooit kraken. Voordeel van de SRM-70 is dat de meeste aansluitingen via tulp / rca aangesloten worden. Voor veel thuisgebruikers is dat makkelijk.

Elk kanaal heeft:
* Faderstart
* Voorafluistering
* Balans

Deze tafel is volledig opgeknapt (totaal 20 uur werk). Is dus geen tafel waarvan men zegt dat hij werkend is maar er is aandacht aangegeven om hem 100% goed te maken:

Deze tafel is volledig opgeknapt:
* Alle modules voorzien van nieuwe schakelaars
* Alle kanalen voorzien van nieuwe elcos (recapt)
* Alles faders schoongemaakt en gesmeerd met originele Penny and Giles olie
* Alle modules afgeregeld op 0DB
* Alle knoppen ultrasoon gereinigd
* Alle fader knoppen vervangen

Zelfs de zwarte schroefjes zijn vervangen om hem nog mooier te maken. Ook de voeding die in een losse 19 inch kast zit is onderhanden genomen en is weer mooi brom vrij.

Mooi formaat, en met de montage strippen kan je hem inbouwen. Aansluitingen line modules tulp. Microfoon modules XLR gebalanceerd.

De Mic modules zijn zo ingesteld dat als je de fader open doet dat het geluid via de speakers uit gaan (i.v.m. rondzingen).

Tafel is natuurlijk werkend te zien en staan nu 125km voorbij Maastricht. In overleg kan hij getransporteerd worden naar Maastricht.

Meer foto’s