2195

Te koop Eela SBM-90 met 6 maanden garantie!

Op zoek naar een oerdegelijk mengtafel voor je radio studio? Dit werkpaard met de kwaliteit die je van Eela gewent bent kan bij jou komen te staan. Natuurlijk is hij/zij weer compleet onder handen genomen door mij zodat hij er weer jaren tegen aan kan.

Deze professionele Eela mengtafel is zeer geschikt voor radio studios.

Configuratie

(eventueel aan te passen)

  • 9 * stereo kanalen (waarvan 6 met equalizer)
  • 3 * microfoon kanalen
  • 1 * telefoonvork
  • 1 * presentatie module
  • 1 * technische ruimte module
  • 1* losse 19 inch voeding

Opgebouwd met modules wat handig is mocht er iets defect gaan. Aansluitingen zowel ingangen als uitgang gebalanceerd. Dankzij het middenconsole kan je er mooi een muis op bedienen. De vorige eigenaar heeft de bovenbak aangepast zodat er ruimte is om een monitor op te zetten.

Elk kanaal heeft:
* Faderstart
* Knopstart
* Voorafluistering
* 1 aux uitgang
* Penny and Giles faders (onverwoestbaar, kosten nieuw € 75 per stuk)

Deze tafel is volledig gereviseerd (totaal 25 uur werk). Is dus geen tafel waarvan men zegt dat hij werkend is maar er is aandacht aangegeven om hem 100% goed te maken: Koop nooit een gebruikte mengtafel die niet gereviseerd is. Geloof niet in mooie verhalen van: kraakvrij, werkend uit een studio gehaald enz.. Al die mengtafels krijgen of hebben al problemen. Als men zegt gereviseerd controleer dan altijd wat er gedaan is, want zeggen en doen zijn 2 dingen!

Deze tafel is volledig opgeknapt:
* Alle kanalen voorzien van nieuwe elcos
* Potmeters vervangen indien nodig
* Alle faders gesmeerd met originele p&g fader olie
* Alle kanalen afgeregeld op 0DB
* Alle knoppen ultrasoon gereinigd
* Zwarte schroefjes vervangen

Zoals hij er staat heeft hij 3 mic & 9 stereo line modules, één telefoon vork één master module, één studio control & één control room module.

Tafel is natuurlijk werkend te zien en staan nu 110km voorbij Maastricht. In overleg kan hij getransporteerd worden naar Maastricht of als je wat langer kan wachten richting Utrecht.

Meer foto's