3450

Te koop Eela S340

Zelden zie je een radio studio mengtafel langs komen als deze. Wil je je studio naar een hoger niveau tillen dan heb je nu de mogelijkheid.
Naast het warme geluid heeft Eela alle mogelijkheden in deze tafel ingebouwd, werkelijk aan alles is gedacht.

 

Dit soort mengtafels kom je alleen tegen bij regionale of landelijke omroepen.
Voor de meeste lokale omroepen is de nieuwprijs zoals hij hier staat van ± € 25,000,- excl btw te hoog gegrepen.

Configuratie

 • 4* microfoon ingangen met equalizer
 • 10* Stereo line ingangen met equalizer
 • 1* controlroom module
 • 1* master module
 • 1 RTW VU piek meters
 • 1* losse 19 inch voeding

Deze mengtafel kan je zo in een (lokale radio) studio neerzetten, aansluiten en draaien maar. Ziet er optisch goed uit en de modules zijn 100%.

Opsturen gaat niet, is te zwaar en heeft te veel risico. Deze tafel verdient het om in de kofferbak naar zijn nieuwe werkomgeving te worden verplaatst. Kom lekker langs, speel met de tafel en overtuig je zelf dat je bij iets heel moois staat wat je niet snel tegenkomt.

 

Je kan de mengtafel hier 100% testen eventueel is brengen en aansluiten tegen een vergoeding mogelijk.

10 stereo kanalen (omschakelaar naar 2 ingangen per module), 4 microfoon kanalen & control room module. Per kanaal heb je 2 routing mogelijkheden, een send B en send C, je kan hiermee bv een telefoon gesprek opnemen terwijl de uitzending gewoon door gaat. De professionele RTW Vu piek meter die schakelt van master naar voorafluistering maakt de tafel compleet.

Deze tafel is compleet gereviseerd:

 • Alle condensatoren zijn vervangen

 • Alle knoppen ultrasoon gereinigd

 • De voeding is gereviseerd en is lekker stabiel en bromvrij.

 • Nieuwe inlays bij de knoppen (dark edition)

 • Frame opnieuw gepoedercoat

Alle connectoren zitten netjes onder de kap weggewerkt. De kabels kunnen aan de achterkant weggewerkt worden. De tafel is natuurlijk geschikt om in te bouwen. De uitgang is trafo gebalanceerd, alle ingangen zijn symmetrisch.

Microfoon
Er zitten 4 microfoon kanaal broodjes in met equalizer. XLR aansluiting met 48 volt phantoom voeding. Omschakelaar naar presentatie ruimte of technische ruimte (hierdoor schakelen de luidsprekers wel of niet uit als je de schuif open doet). Ook kan je het ingangs-signaal versterken indien je microfoon een laag uitgangs-signaal heeft.

Line ingangen
In totaal 10 stereo line ingangen die omschakelaar zijn naar 2 ingangen per module. Natuurlijk hebben ze faderstart / knopstart, voorafluistering, aux en gain.

Voorafluistering
De voorafluistering kan natuurlijk via de koptelefoon beluisterd worden maar ook via de in de bovenbak ingebouwde versterker. Het is ook mogelijk om het in de spreekruimte hoorbaar te maken. De tafel heeft 1 broodje waar alles voor de spreekruimte geregeld kan worden, denk aan bijvoorbeeld: voorafluistering, communicatie enz..

Meer foto's