Te koop Eela SRM-70 € 975

Een plaatje om te zien, of hij zo nieuw uit doos komt! Zeer nette professionele Eela Radio mengtafel zowel van buiten als binnen in top conditie, mooi compact formaat (inbouwmaat 64,5 * 46 cm). Compleet gereviseerd zodat hij er weer veel jaren tegen aan kan. Zo ingedeeld dat er een muis op gebruikt kan worden. Zeer geschikt voor een (internet) radio studio of als locatie tafel. Nieuwprijs zoals hij hier staat ruim € 6500,-. Met modules opgebouwd, mocht er eens wat stuk gaan kwestie van een module laten repareren terwijl de rest gewoon door draait.

Configuratie

3* Microfoon ingangen met equalizer
4* Stereo line ingangen
2* Stereo pick-up ingangen met equalizer

1* telefoonvork
1* mastermodule
1* losse 19 inch voeding

Deze tafel is compleet gereviseerd:

  • Alle condensatoren zijn vervangen (± 350 stuks), als dit niet
    gebeurd is zal de tafel storen en een veel mindere geluids-kwaliteit
    hebben.
    Kost bij Eela € 90,- per kanaal totaal dus ruim € 1500,-) en waar nodig afgeregeld.
  • De voeding is gereviseerd en is lekker stabiel en bromvrij. Alle connectoren zitten netjes onder de kap weggewerkt die eenvoudig omhoog te klappen is. De uitgang is trafo gebalanceerd, alle ingangen zijn symmetrisch.

Kenners weten dat Eela super kwaliteit is met een top geluid. Het geluid wordt geregeld via een VCA, dus de faders kunnen nooit kraken. Voordeel van de SRM-70 is dat de line aansluitingen via tulp / rca aangesloten worden. Voor veel thuisgebruikers is dat makkelijk.

Elk kanaal heeft:
* Faderstart
* Voorafluistering
* Balans

Deze tafel is volledig opgeknapt (totaal 20 uur werk). Is dus geen tafel waarvan men zegt dat hij werkend is maar er is aandacht aangegeven om hem 100% goed te maken:

Deze tafel is volledig opgeknapt:
* Alle kanalen voorzien van nieuwe elcos
* Alle modules voorzien van nieuwe schakelaars
* Alles faders gereinigd en gesmeerd
* Alle knoppen ultrasoon gereinigd

Zelfs de zwarte schroefjes zijn vervangen om hem nog mooier te maken. Ook de voeding die in een losse 19 inch kast zit is onderhanden genomen en is weer mooi brom vrij.

Mooi formaat en met de montage strippen kan je hem inbouwen in een tafel zodat hij mooi schuin komt te staan. Aansluitingen line modules tulp. Microfoon modules XLR gebalanceerd. De Mic modules zijn zo ingesteld dat als je de fader open doet dat het geluid via de speakers uit gaan (i.v.m. rondzingen).

Tafel is natuurlijk werkend te zien en staan nu 125km voorbij Maastricht. In overleg kan hij getransporteerd worden naar Maastricht.

Meer foto's