Te koop Eela SBM-90 € 1295

De SBM-90 is ontwikkeld voor radio studios die wel behoorlijk in de buidel moeten tasten. Alle benodige snufjes zijn toegevoegd en er is niet bezuinigd op de electronica. Robuuste Penny and Giles faders maken het ontwerp af.

3 jaar geleden door mij gereviseerd en verkocht aan een omroep die gestopt is. Tafel is daarom weer terug bij mij en volledig nagelopen en aandachtspuntjes hersteld. Modules hebben gebruikssporen, ziet er verder netjes uit.

Configuratie

(eventueel aan te passen)

3* Microfoon ingangen met equalizer
8* Stereo line ingangen waarvan 4 met EQ
1* telefoonvork
1* mastermodule
1 * controlroom module
1* losse 19 inch voeding

De voeding is gereviseerd en is lekker stabiel en bromvrij. Alle connectoren zitten netjes onder de kap weggewerkt die eenvoudig omhoog te klappen is. De kabels kunnen aan de achterkant weggewerkt worden. De uitgang is trafo gebalanceerd, alle ingangen zijn symmetrisch.

Eela is studio kwaliteit met een top geluid. Het geluid wordt geregeld via een VCA, de faders kunnen nooit kraken.

Elk kanaal heeft:
* Faderstart
* Knopstart
* Voorafluistering
* Balans

Deze tafel is volledig opgeknapt (totaal 20 uur werk). Is dus geen tafel waarvan men zegt dat hij werkend is maar er is aandacht aangegeven om hem 100% goed te maken:

* Alle kanalen voorzien van nieuwe elcos
* Alles faders gesmeerd
* Alle kanalen afgeregeld op 0DB
* Alle draaiknoppen vervangen

Zelfs de zwarte schroefjes zijn vervangen om hem nog mooier te maken. Ook de voeding die in een losse 19 inch kast zit is onderhanden genomen en is weer mooi brom vrij.

Aansluitingen line modules zijn gebalanceerd. Microfoon modules XLR gebalanceerd. Alle connectoren zitten netjes onder de kap weggewerkt. De kabels kunnen aan de achterkant weggewerkt worden. De tafel is natuurlijk geschikt om in te bouwen.

De Mic modules zijn zo ingesteld dat als je de fader open doet dat het geluid via de speakers uit gaan (i.v.m. rondzingen).

Tafel is natuurlijk werkend te zien en staan nu 125km voorbij Maastricht. In overleg kan hij getransporteerd worden naar Maastricht.

Meer foto's