Te koop Eela S340 € 1795,-

Klein maar zo krachtig is deze radio studio mengtafel die in zeer goede conditie verkeerd zowel innerlijk als uiterlijk. Uitgevoerd met 2 mooie analoge VU piek meters.

Een kwaliteit product van Eela, kenners hebben geen verder uitleg nodig. Eela heeft alle mogelijkheden in deze tafel ingebouwd, werkelijk aan alles is gedacht. Dankzij de losse modules kan je eenvoudig er één uithalen mocht er keer iets kapot gaan zodat de rest gewoon blijft werken.

Deze mengtafel (nieuwprijs ± € 13500) kan je zo in je thuis studio neerzetten, aansluiten en draaien maar. Ziet er optisch goed uit en de modules zijn 100%.

Opsturen gaat niet, is te zwaar en heeft te veel risico. Deze tafel verdient het om in de kofferbak naar zijn nieuwe werkomgeving te worden verplaatst. Kom lekker langs, speel met de tafel en overtuig je zelf dat je bij iets heel moois staat wat je niet snel tegenkomt.

Je kan de mengtafel hier 100% testen eventueel is brengen en aansluiten tegen een vergoeding mogelijk. Bieden naar waarde, onzin biedingen worden gewist. Dit is geen dumptafel maar een goed werkende en is direct inzetbaar!

Configuratie

2* microfoon ingangen met equalizer
6* Stereo line ingangen met equalizer
1* controlroom module
1* master module
2 analoge VU piek meters
1* losse 19 inch voeding

Deze tafel is volledig opgeknapt, is dus geen tafel waarvan men zegt dat hij werkend is maar er is aandacht aangegeven om hem 100% goed en mooi
te maken. Zelfs de zwarte schroefjes zijn vervangen om hem nog mooier te maken. Ook de voeding die in een losse 19 inch kast zit is onderhanden genomen en is weer mooi brom vrij.

  • Alle kanalen voorzien van nieuwe elcos
  • Alle line / mic modules voorzien van nieuwe schakelaars
  • Alle faders gesmeert met originele p&g fader olie
  • Alle kanalen afgeregeld op 0DB
  • Alle knoppen ultrasoon gereinigd

De uitgang is trafo gebalanceerd, alle ingangen zijn symmetrisch. Kenners weten dat Eela super kwaliteit is met een top geluid. Het geluid wordt geregeld via een VCA, dus de faders kunnen nooit kraken. Alle connectoren zitten netjes onder de kap weggewerkt. De kabels kunnen aan de achterkant weggewerkt worden. De tafel is natuurlijk geschikt om in te bouwen.

Elk kanaal heeft:
* Faderstart
* Knopstart (line modules)
* Voorafluistering
* Balans

Microfoon
Er zitten 2 microfoon kanalen in (omschakelbaar naar een 2e ingang) met equalizer. XLR aansluiting met 48 volt phantoom voeding. Luidsprekers schakelen uit als je de schuif open doet.

Line ingangen
In totaal 6 stereo line ingangen (omschakelbaar naar een 2e ingang je kan er dus 12 apparaten op aansluiten) allemaal voorzien van een EQ. Natuurlijk hebben ze faderstart / knopstart, voorafluistering en gain.

Routeren
Elk kanaal is te routeren naar 2 extra uitgangen. Het is mogelijk om 1 of meerdere kanalen naar uitgang B of C te sturen waardoor ze op de master niet hoorbaar zijn. Je kan hiermee bijvoorbeeld iets opnemen terwijl je live bent of een speciale sound processing gebruiken op die kanalen.

Voorafluistering
De voorafluistering kan natuurlijk via de koptelefoon of speakers beluisterd worden.

Tafel is natuurlijk werkend te zien en staan nu 125km voorbij Maastricht. In overleg kan hij getransporteerd worden naar Maastricht.

Meer foto's